AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlara yükselmek

Kahve falında bulutlara yükselmek

Kahve falında bulutlara yükselmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlara yükselmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutlara yükselmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatarken yükselmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzüne yükselmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Kahve falında deniz sularının yükseldiğini görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında meslekte yükselmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altının yükseldiğini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında gölün yükseldiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir