AnaSayfa / Genel / Kahve falında işte yükselmek

Kahve falında işte yükselmek

Kahve falında işte yükselmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında işte yükselmek gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında işte yükseldiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Kahve falında işte yükselmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Kahve falında birini işten kovmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işten çıktığını görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işte sıkıntı görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işte çalışmak işsizlerin iş sahibi olacağına, işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini işte görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında işten çıkarılacağını öğrenmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir