AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yükselmek

Kahve falında havada yükselmek

Kahve falında havada yükselmek işlerini boşvereceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, sorunlarının son bulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına inanılır.

Kahve falında havada yükselmek gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Kahve falında havalara yükselmek aile hayatının bozulacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Kahve falında havaya yükseldiğini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında havaya doğru yükselmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada yükselmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında havaya yükselmek sahip olduklarının da çoğalacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yukarı yükselmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi yükselmek kısmetinin açık olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir