AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın yükseldiğini görmek

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, büyük paralar kazanılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ayın yükseldiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek yoksul için zenginliğe, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakta yükselmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatarken yükselmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin yükseldiğini görmek her daim Allah yolunda olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz seviyesinin yükseldiğini görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yukarı yükselmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına delalettir.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havada yükselmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir