AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava hediye almak

Kahve falında tava hediye almak

Kahve falında tava hediye almak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, başının ağrıyacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tava hediye almak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tava hediye etmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tava hediye almak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada et görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavada kızartma yapmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tavada balık kızartmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan tavası görmek başına türlü belalar geleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında teflon tava görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir