AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tava görmek

Kahve falında kırık tava görmek

Kahve falında kırık tava görmek tecrübelerini aktaracağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında kırık tava gördüyseniz:

  • Yurtdışından iş bağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir.

Kahve falında kırık tava görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yağ görmek deniz aşırı işler yapılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır tava görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavada et kavurmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, alın terinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında alüminyum tava görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında tavada hamsi görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tava görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, hayra ve esenliğe yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir