AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda yiyecek görmek

Kahve falında çuvalda yiyecek görmek

Kahve falında çuvalda yiyecek görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalda yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Kahve falında çuvalla yiyecek görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda yiyecek görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında bakkaldan yiyecek almak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yiyecek vermek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak sağlıklı ve zinde olacağına, makamını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yiyecek aldığını görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık yiyecek görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek satmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerinin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir