AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya yiyecek vermek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında askere yiyecek vermek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek paylaşmak malından ve parasından ziyan edeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yiyeceğin kurtlandığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek depolamak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek kişinin başarılarının artacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir