AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek ihanet göreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, en küçük sorunda parlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek arzuların yerine geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında kadayıf tatlısı yediğini görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kişinin fakirleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir