AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında tatlı bir şey görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına tatlı yedirmek elinin darlaşacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Kahve falında kadayıf tatlısı yediğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir