AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tatlı yedirmek

Kahve falında birine tatlı yedirmek

Kahve falında birine tatlı yedirmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halka tatlı yediğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, zararların yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına tatlı yedirmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, günbegün kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir