AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkinin tadına bakmak

Kahve falında içkinin tadına bakmak

Kahve falında içkinin tadına bakmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yüküne ortak olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında içkinin tadına bakmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında içkinin tadına bakmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında içki tadına bakmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyunun tadına bakmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında rakının tadına bakmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında balın tadına bakmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarabın tadına bakmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tattoo görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir