AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı içki içmek

Kahve falında tatlı içki içmek

Kahve falında tatlı içki içmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı içki içmek gördüyseniz:

  • İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız onunla daha çok başbaşa kalabileceğiniz ortamlar hazırlayın.

Kahve falında tatlı içki içmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz içki içmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle içki içmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken içki içmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyhanede içki içmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına alamet eder.

Kahve falında bardaktan içki içmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir