AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı içecek görmek

Kahve falında tatlı içecek görmek

Kahve falında tatlı içecek görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı içecek gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Kahve falında tatlı içecek içmek bolluğun ve verimin de artacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Kahve falında tatlı içecek görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulur.

Kahve falında sarı içecek görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalettir.

Kahve falında enerji içeceği görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine içecek vermek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek içecek görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Kahve falında içecek ikram etmek zarar edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu içecek içmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir