AnaSayfa / Genel / Kahve falında asitli içecek içmek

Kahve falında asitli içecek içmek

Kahve falında asitli içecek içmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulur.

Kahve falında asitli içecek içmek gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında asitli içecek içmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asitli içecek görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asitli su içmek çocuk sahibi olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalettir.

Kahve falında asit içmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında asit yağmuru görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında asitten yanmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında asitle yanmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında asit görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir