AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şarap içmek

Kahve falında tatlı şarap içmek

Kahve falında tatlı şarap içmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yıkılacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şarap içmek gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı tatlı şarap içmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şarap içmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulur.

Kahve falında ekşi şarap içmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle şarap içmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında acı şarap içmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir