AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şişe şarap içmek

Kahve falında bir şişe şarap içmek

Kahve falında bir şişe şarap içmek güzel işler yapacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında bir şişe şarap içmek gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Kahve falında bir şişe şarap içmek rahat bir hayata kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişeden şarap içmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulur.

Kahve falında şişeyle şarap içmek bazı operasyonlar geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap şişeleri görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

Kahve falında şarap şişesi kırmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret eder.

Kahve falında şarap şişesi görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş şarap şişesi görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında şarap şişesi almak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir