AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva toplamak ve yemek

Kahve falında ayva toplamak ve yemek

Kahve falında ayva toplamak ve yemek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, iyi haberler alınacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sıkıntıya düşüreceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında ayva toplamak yemek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sarı ayva toplamak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yerden ayva toplamak rahata ereceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak hasret çekenlerin birleşeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayva ve elma toplamak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir