AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut soymak

Kahve falında armut soymak

Kahve falında armut soymak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, terfi edeceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında armut soymak gördüyseniz:

  • Yardımcı olacağınız kişileri yaşam tarzınız üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayabilirler.

Kahve falında armut soymak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında armut soyduğunu görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında elma soymak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç soymak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru sarımsak soymak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yaklaşan güzel günlere rivayet etmektedir.

Kahve falında el derisini soymak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında hıyar soymak onun iyi olduğunu öğreneceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet eder.

Kahve falında patatesi soymak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir