AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yediğini görmek

Kahve falında kaplumbağa yediğini görmek

Kahve falında kaplumbağa yediğini görmek sorunlu bir döneme girileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında kaplumbağaya yemek yedirmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa yediğini görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, köşeye sıkıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya su vermek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kaplumbağa görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaların çoğaldığını görmek prestij sahibi olunacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa ellemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir