AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan duvar yapmak

Kahve falında taştan duvar yapmak

Kahve falında taştan duvar yapmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taştan duvar yapmak gördüyseniz:

  • Bir taşınma da gerçekleşebilir.

Kahve falında taş duvar yapmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında taştan duvar yapmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında taş duvara tırmanmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında duvar taşı görmek korkularını yeneceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş duvarlı ev görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taştan duvar örmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında taş duvardan atlamak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında taş duvar yıkmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir