AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş duvarlı ev görmek

Kahve falında taş duvarlı ev görmek

Kahve falında taş duvarlı ev görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, başarılı adımlar atacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında taş duvarlı ev gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Kahve falında taş duvarlı ev görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet eder.

Kahve falında taş duvar yapmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş duvar görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, makamını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş duvar örmek işlerin bozulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvardan atlamak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar taşı görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında taştan duvar örmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvara tırmanmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir