AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar taşı görmek

Kahve falında duvar taşı görmek

Kahve falında duvar taşı görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, rızkının çoğalacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar taşı gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Kahve falında taş duvar örmek ticaret sektörüne atılacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvar yapmak gönül hoşluğu yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Kahve falında duvar taşı görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvara tırmanmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında taştan duvar yapmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş duvar yıkmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında taş duvarlı ev görmek yokluğun biteceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında taştan duvar örmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir