AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran yazılı taş görmek

Kahve falında kuran yazılı taş görmek

Kahve falında kuran yazılı taş görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, borçlarının artacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kuran yazılı taş gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında kuran yazılı taş görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında yazısız kuran görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda kuran yazısı görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kuran yazısı görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kuran yazılı yeşil örtü görmek kazançlı bir döneme girileceğine, iş hayatında günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında sırtında kuran yazısı görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında havada kuran yazısı görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran yazılı altın kolye görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir