AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasla su içmek

Kahve falında tasla su içmek

Kahve falında tasla su içmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında tasla su içmek gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında tas içinde su içmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tas su içmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında altın tastan su içmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok daha büyük adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tastan su içmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında tasla su içmek eksiklerinin farkına varacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında bakır tastan su içmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir tas su görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir