AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşmış ırmak görmek

Kahve falında taşmış ırmak görmek

Kahve falında taşmış ırmak görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşmış ırmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Kahve falında ırmağın taştığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında taşmış ırmak görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında taşan ırmak görmek kazancının artacağına,, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak taşması görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ırmak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmakta balık tutmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ırmaktan atlamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek rahat bir hayat sağlayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir