AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta balık tutmak

Kahve falında ırmakta balık tutmak

Kahve falında ırmakta balık tutmak ferahlık veren sözler duymaya, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmakta balık tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında ırmakta balık tutmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan balık tutmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında ırmak içinde balık görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak ve balık görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta balık görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta balık avlamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette balık tutmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde balık tutmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir