AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu renk perde görmek

Kahve falında koyu renk perde görmek

Kahve falında koyu renk perde görmek mal ve mülk sahibi olmaya, çok iyi işler yapılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, işlerin ters gideceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu renk perde gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Kahve falında koyu renk perde görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk kedi görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu renk idrar görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu renkli deniz görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında koyu renk kan görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını koyu renk görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında koyu renkli at görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir