AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bilezik takmak

Kahve falında mavi bilezik takmak

Kahve falında mavi bilezik takmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bilezik takmak gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bilezik takmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa bilezik takmak hayallerine ulaşacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incili bilezik takmak büyük savaşların yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hasır bilezik takmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın bilezik takmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak zorlukların aşılacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir