AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, dertleşerek moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe taşlı yüzük takmak hayır işleri yapacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak ilerleyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir