AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş süpürmek

Kahve falında taş süpürmek

Kahve falında taş süpürmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına inanılır.

Kahve falında taş süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Kahve falında taş toprak süpürmek düşmanlarımızı alt etmeye, işinden geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında taş süpürmek eş ve evlat sahibi olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşları süpürmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Kahve falında ekmek süpürmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında su süpürmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz süpürmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işaret eder.

Kahve falında evin tozunu süpürmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir