AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday süpürmek

Kahve falında buğday süpürmek

Kahve falında buğday süpürmek takdir toplayacak işler yapacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında buğday süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları ele alış biçiminiz özel yaşamınızda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında buğday süpürmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında teras süpürmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında toprak yer süpürmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı süpürmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur süpürmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bahçe süpürdüğünü görmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fırın süpürmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında ekmek süpürmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir