AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasla yıkanmak

Kahve falında tasla yıkanmak

Kahve falında tasla yıkanmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kazancının epey düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasla yıkanmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Kahve falında bir tas su içmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okey taslari görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında renkli tas toplamak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalaylı tas görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu tas görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bir tas süt görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında hamam tası görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir