AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu tas görmek

Kahve falında su dolu tas görmek

Kahve falında su dolu tas görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu tas gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Kahve falında su dolu tas görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tasla su içmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında tastan su içtiğini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tas su içmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Kahve falında tastan su içmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tasın içinde su görmek rızkının kesileceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Kahve falında tas içinde su içmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir