AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tas süt görmek

Kahve falında bir tas süt görmek

Kahve falında bir tas süt görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında bir tas süt gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında tas içinde süt görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sözleri tutulacağına işarettir.

Kahve falında bir tas süt görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında tasta süt görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında krom tas görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tastan su içmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında tas su görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tas tabak görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir