AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tas toplamak

Kahve falında renkli tas toplamak

Kahve falında renkli tas toplamak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ondan faydalanacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında renkli tas toplamak gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında renkli tas toplamak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo tası görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş tas görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krom tas görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tas çorba görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tas su içmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına yorulur.

Kahve falında hamam tası görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir