AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hem de çok üzüleceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadasini sirtinda tasimak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Kahve falında bakır tas almak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında tas içinde süt görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında tas tabak görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tasta süt görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, istediği evde oturacağına delalet eder.

Kahve falında tas su görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krom tas görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik tas görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir