AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tas su görmek

Kahve falında bir tas su görmek

Kahve falında bir tas su görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tas su gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında bakır tastan su içmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında tastan su içtiğini görmek anne baba duasının alınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tas su görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu tas görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, tecrübe kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında tasta su görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında su tası görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tasın içinde su görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tas içinde su içmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir