Kahve falında taşkın sular görmek

Kahve falında taşkın sular görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, çok hayırlı günler görüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşkın sular gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Kahve falında su taşkınlığı görmek insanların afiyet bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına inanılır.

Kahve falında su taşkını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında taşkın sular görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi açıdan nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında nehir taşkını görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sel taşkını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet eder.

Kahve falında sel taşkın görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşkın görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz taşkını görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top