Kahve falında deniz taşkını görmek

Kahve falında deniz taşkını görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına yorulur.

Kahve falında deniz taşkını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz taşkını görmek mutluluğunun daim olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında taşkın görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalettir.

Kahve falında taşkın sular görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehir taşkını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında sel taşkını görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel taşkın görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında su taşkını görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur taşkını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top