Kahve falında su taşkını görmek

Kahve falında su taşkını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su taşkını gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Kahve falında su taşkınlığı görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında taşkın sular görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında su taşkını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında taşkın görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Kahve falında yağmur taşkını görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel taşkın görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel taşkını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz taşkını görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top