AnaSayfa / Genel / Kahve falında su taşkınlığı görmek

Kahve falında su taşkınlığı görmek

Kahve falında su taşkınlığı görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su taşkınlığı gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Kahve falında su taşkınlığı görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su taşkını görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında taşkın sular görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir taşkını görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, geçecek güzel bir ömre işaret eder.

Kahve falında sel taşkını görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında taşkın görmek malların çoğalacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur taşkını görmek rızkın genişleyeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret eder.

Kahve falında deniz taşkını görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir