AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstüne çıktığını görmek

Kahve falında taşın üstüne çıktığını görmek

Kahve falında taşın üstüne çıktığını görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, zayıflayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşın üstüne çıktığını gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında taşın üstüne çıktığını görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karıncaların üstüne çıktığını görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karıncanın üstüne çıktığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, şifa göreceğine inanılır.

Kahve falında taş üstüne oturmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşın üstüne oturmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında taş üstüne çıkmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında taşın üstüne çıkmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir