AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın içinde altın görmek

Kahve falında taşın içinde altın görmek

Kahve falında taşın içinde altın görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın içinde altın gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Kahve falında taşın içinde altın görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında su içinde taş görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dere içinde taş görmek zorlukları atlatacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde taş görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında deniz içinde taş görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında havuz içinde taş görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir