AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak kaldırmak

Kahve falında yatak kaldırmak

Kahve falında yatak kaldırmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak kaldırmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında yatak kaldırmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına işarettir.

Kahve falında yatak kaldırdığını görmek evlat sahibi olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıç kaldırmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden taş kaldırmak işlerinin hızlanacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ellerini kaldırmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofra kaldırmak herkesi doğru yola çağıracağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalet eder.

Kahve falında araba kaldırmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sabah namazına kaldırmak biraz dinleneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir