AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere uzanmak

Kahve falında bir yere uzanmak

Kahve falında bir yere uzanmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere uzanmak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Kahve falında yere uzanmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere uzanmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde uzanmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimenliğe uzanmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kar üstüne uzanmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında uzanmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yatağa uzanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun için sabırsızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir