AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahilde uzanmak

Kahve falında sahilde uzanmak

Kahve falında sahilde uzanmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahilde uzanmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Kahve falında sahilde uzanmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sahil kenarında oturmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında boş sahil görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında sahilde oturduğunu görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sahil kumu görmek engel tanımayan biri olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sahile gitmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık sahil görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir