AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltihap tükürmek

Kahve falında iltihap tükürmek

Kahve falında iltihap tükürmek eşlerin ayrılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iltihap tükürmek gördüyseniz:

  • Ruhsal, fiziksel veya duygusal içerikli görüşmeler, konuşmalar veya seyahatler farklı kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında iltihap tükürmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iltihap görmek her konuda şansın yaver gideceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden iltihap aktığını görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında iltihap sıkmak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında karnında iltihap görmek kendisi paralayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta iltihap görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir