AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih verdiğini görmek

Kahve falında tesbih verdiğini görmek

Kahve falında tesbih verdiğini görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, stresini atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih verdiğini gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Kahve falında tesbih verdiğini görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında birinin tesbih verdiğini görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana tesbih verdiğini görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında tesbih kırmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta tesbih görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden tesbih almak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten tesbih almak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü tesbih görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir