AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş taşıdığını görmek

Kahve falında taş taşıdığını görmek

Kahve falında taş taşıdığını görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında taş taşıdığını gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında taş taşıdığını görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında kum taşıdığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak taşıdığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek yüklü siparişler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında taşıta binmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz taşıtı görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir